Selecteer een pagina

365 dagen dikke inspiratie

Een jaar lang elke dag een mailtje in je inbox om je weer goed in je vel te voelen

Je hoeft niet af te vallen of het ‘perfecte’ lichaam te hebben om gelukkig te zijn. Dat wil je wel heel graag geloven, maar in de praktijk ben je er toch niet helemaal van overtuigd. Want jij bent dik en zit niet zo goed in je vel. Hoe hard je ook probeert, je gewicht blijft iets wat je letterlijk en figuurlijk in de weg zit.

Dat is ook helemaal niet verwonderlijk, want je krijgt elke dag wel ergens de boodschap dat jouw lichaam een probleem is dat opgelost moet worden. Dat kan een opmerking zijn van je tante die het ‘alleen maar goed bedoelt’ of een reclame voor een of ander dieet terwijl je naar je favoriete programma aan het kijken bent. Geen wonder dat je op deze manier geen positieve relatie kan ontwikkelen met je lichaam als je dik bent.

Maar het kan ook anders! Ook jij kan je weer goed in je vel voelen en genieten van het leven in het lichaam dat je nu hebt.

Ook jij mag kleren dragen die je leuk vindt. Naar het strand gaan en genieten van het zand tussen je tenen. Blij zijn wanneer je in de spiegel kijkt. Eten zonder stress. Honderd foto’s nemen van jezelf tijdens een dagje uit. Voor jezelf opkomen. En nog zoveel meer …

Het is echt mogelijk om elke dag te leven met de overtuiging dat er helemaal niks mis is met jou en je lichaam. En dat jij het verdient om gelukkig te zijn – ook als je dik bent.

Daarvoor moet je tegen die stroom van negatieve berichten ingaan. Elke dag opnieuw. Je hebt een tegengeluid nodig om weer een liefdevolle relatie op te bouwen met jezelf en je lichaam, zodat ook jij vanaf nu onvoorwaardelijk jezelf kan zijn, zonder schaamte en zonder verontschuldiging. En deze 365 dagen dikke inspiratie helpt je daarbij.

Wat?

Een jaar lang elke dag een e-mail in je inbox met positieve boodschappen over je lichaam om je weer goed in je vel te voelen.

Voor wie?

Voor dikke mensen die praktisch aan de slag willen om dik én gelukkig te worden.

Hoeveel?

Deze 365 dagen dikke inspiratie kost € 60 (incl. btw).

In deze e-mailcursus krijg je een jaar lang elke dag een mailtje dat je een andere kijk geeft op dik zijn. Denk hierbij aan:

 • quotes om je aan te moedigen
 • opdrachten om je te motiveren
 • vragen om over na te denken
 • weetjes om je met kennis te bewapenen
 • aanbevelingen om je te inspireren
 • cartoons om je te doen lachen
 • praktische tips om je te helpen

Ik heb geprobeerd om het afwisselend te maken, zodat je elke dag met plezier je inbox opent en geïnspireerd wordt om jezelf en je lichaam graag te zien.

Betalen met Bancontact, iDeal, Visa of MasterCard
Veerle | Dik Gelukkig
Veerle van Dik Gelukkig

Ik ben zelf dik en weet dus maar al te goed dat het niet altijd even gemakkelijk is om met een dik lichaam te leven in onze maatschappij. Zelfs toen ik nog een kind was, kreeg ik – subtiel en soms ook minder subtiel – de boodschap dat mijn lichaam niet goed genoeg was en dat ik het moest veranderen door af te vallen. En ik weet dat ik daar jammer genoeg niet de enige in ben.

Ondertussen kan ik oprecht zeggen dat ik dik én gelukkig ben, maar daar heb ik wel hard mijn best voor moeten doen. Want die negatieve boodschappen zijn na al die jaren nog altijd niet uit onze maatschappij verdwenen en ik moet dan ook tegen die stroom ingaan. Ik kies er elke dag opnieuw voor om mijn lichaam graag te zien en ik wil het voor jou gemakkelijk maken om dat ook te doen.

Ik heb deze e-mailcursus gemaakt omdat we in onze maatschappij al genoeg negatieve boodschappen krijgen over dik zijn en ik een tegengeluid wil laten horen. Maar met één Instagram-post per week of één nieuwsbrief per maand gaat dat niet lukken, vrees ik. Daarom wil ik iets aanbieden waarmee jij gedurende lange tijd elke dag een ander geluid te horen krijgt.

Op die manier hoop ik dat je op een andere manier leert kijken naar je eigen lichaam en ervan overtuigd geraakt dat jouw lichaam er mag zijn, dat jij er mag zijn en dat het ok is om dik te zijn. En ik hoop vooral dat je daardoor weer een stapje verder bent om dik én gelukkig te worden, zonder schaamte en zonder verontschuldiging.

Alle praktische info op een rij:

Dit is een e-mailcursus, wat betekent dat je automatisch elke dag een mailtje rechtstreeks in je mailbox krijgt.

Je ontvangt een jaar lang elke dag een e-mail. Dat zijn dus in totaal 365 dagen vol dikke inspiratie.

Alle e-mails zijn vrij kort, omdat we het allemaal druk hebben en geen tijd om elke dag uitgebreid te zitten lezen.

Deze 365 dagen dikke inspiratie e-mailcursus kost € 60 (incl. btw).

 

Met deze 365 dagen dikke inspiratie e-mailcursus leer je om op een andere manier te kijken naar je lichaam, zodat jij je weer goed in je vel voelt.

Betalen met Bancontact, iDeal, Visa of MasterCard

Veelgestelde vragen

Wat is een e-mailcursus?

In een e-mailcursus wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar jouw e-mailadres. Je hoeft dus enkel je inbox in je mailprogramma te openen om de inhoud van de cursus te zien. Je hebt dan ook verder geen speciaal programma nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Hoe gaat dit praktisch in z'n werk?

1- Je bestelt de 365 dagen dikke inspiratie en betaalt via Bancontact, iDeal of kredietkaart.

2- Je wordt automatisch ingeschreven op de mailinglijst van deze e-mailcursus van zodra je betaling in orde is.

3- Je ontvangt vanaf nu automatisch een jaar lang elke dag een e-mail in je inbox vol inspiratie.

Zo simpel is het 🙂

Waarvoor dient deze cursus?

Met deze 365 dagen dikke inspiratie e-mailcursus wil ik een tegengeluid geven dat ingaat tegen de negatieve boodschappen die we continu in onze maatschappij te horen krijgen over dik-zijn. Ik wil jou inspireren om op een andere manier te kijken naar dik-zijn door je elke dag een positieve boodschap te geven over je lichaam, zodat jij je weer goed in je vel voelt.

Wat staat er zoal in de e-mails die ik ontvang?

Elke mail is vrij kort en bevat een van deze dingen:

 • een quote om je aan te moedigen
 • een opdracht om je te motiveren
 • een vraag om over na te denken
 • een onderzoek of weetje om je met kennis te bewapenen
 • een aanbeveling om je te inspireren
 • een cartoon om je te doen lachen
 • een praktische tip om je te helpen

Alle inhoud is bedoeld om je inspiratie te geven en anders te leren kijken naar je lichaam en dik-zijn.

Voor wie is deze cursus?

Deze 365 dagen dikke inspiratie is bedoeld voor dikke mensen die willen leren om zich weer goed in hun vel te voelen. Je krijgt elke dag een positieve boodschap die je anders doet kijken naar je lichaam en deze cursus motiveert je om ook praktisch aan de slag te gaan met bijvoorbeeld opdrachten om uit te voeren en vragen om over na te denken.

Hoelang duurt deze cursus?

Een volledig jaar. Je krijgt elke dag één mail, wat dus in totaal 365 mailtjes zijn.

Hoeveel kost deze cursus?

De 365 dagen dikke inspiratie kost € 60 inclusief btw.

Ik heb nog een andere vraag

Stuur dan gerust even een e-mail naar info@dikgelukkig.be en dan beantwoord ik je vraag zo snel mogelijk.

Bekijk hier ook de disclaimer en het privacybeleid.

De belangrijkste info over '365 dagen dikke inspiratie' op een rij:

 

Wat? Een jaar lang elke dag een mailtje dat je op een andere manier doet kijken naar je lichaam en dik-zijn.

Wie? Voor dikke mensen die heel praktisch aan de slag willen om zich weer goed in hun vel te voelen.

Hoeveel? Deze cursus kost € 60 (incl. btw).

Wil jij ook 365 dagen lang dik geïnspireerd worden?

Schrijf je dan in voor deze e-mailcursus.

Betalen met Bancontact, iDeal, Visa of MasterCard