E-mailcursus:

Waarom stoppen met diëten een goed idee is

Alles wat je moet weten over stoppen met diëten in 7 e-mails

Je bent het moe om je lichaam te haten en je bent het beu om continu op dieet te staan. En toch vind je het moeilijk om te stoppen met diëten …

Want als je dat zou doen, dan ga je alles eten wat los of vast zit. En wat als je dan nóg dikker wordt? En mensen opmerkingen gaan geven? En wat met je gezondheid?

Ik snap dat stoppen met diëten voor jou op dit moment geen optie lijkt, maar geloof me: blijven diëten levert je op lange termijn helemáál niks op.

Diëten werkt namelijk niet. Dat is niet jouw fout en heeft niks met wilskracht te maken. En dat je denkt dat het jouw fout is, dat is ook niet jouw fout. Jij bent nu eenmaal geboren in onze maatschappij die continu de boodschap geeft dat je slank moet zijn om gelukkig te zijn en dat diëten de manier is om dat te bereiken. (En ook dat is niet jouw fout.)

Maar zolang je niet weet hoeveel leugens er verteld worden over dik zijn, blijf je ervan overtuigd dat diëten de oplossing is voor al je problemen en blijf je van het ene naar het andere dieet gaan, zonder dat het je ooit kan geven wat je écht wilt.

Als jij weer een positieve relatie wilt opbouwen met jezelf, je lichaam en eten, dan is stoppen met diëten je beste optie.

In deze e-mailcursus leer je waarom dat zo is en krijg je de kennis en inzichten om vol overtuiging te kunnen zeggen: ja, ik kies ervoor om dik én gelukkig te zijn!

Wat leer je in deze cursus?

U

Les 1: over dieetcultuur en schoonheidsidealen

Je leert waarom je denkt dat dik en gelukkig niet samen gaan. Spoiler alert: dat idee komt niet van jou, maar is je aangeleerd.
s

Les 2: over de gevolgen van onze dieetcultuur

Je leert dat de dieetcultuur heel wat negatieve gevolgen heeft voor heel wat mensen op heel wat vlakken.

Q

Les 3: over diëten en waarom dat niet werkt

Je leert dat diëten niet zorgt voor gewichtsverlies op lange termijn en dat wilskracht hier niets mee te maken heeft.

Les 4: over diëten en je gezondheid

Je leert dat de waarheid rond gewicht en gezondheid veel complexer is dan we altijd te horen krijgen.

Les 5: over een nieuwe kijk op jezelf en je lichaam

Je leert dat je een andere realiteit kan creëren waarin je zelf het schoonheidsideaal definieert.

Les 6: over je relatie met eten herstellen

Je leert wat een dieetmentaliteit is en hoe diëten en eetbuien onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

t

Les 7: over de twijfels onderweg

Je leert dat iedereen weleens twijfelt en dat ook dan stoppen met diëten nog altijd een optie is.

l

Wil jij ook weten waarom stoppen met diëten een heel goed idee is?

Schrijf je dan in voor deze e-mailcursus door onder aan deze pagina het contactformulier in te vullen.

Hoeveel kost het?

Deze e-mailcursus kost € 10 (incl. btw).

Waarom deze cursus?

Ik heb deze cursus gemaakt omdat ik die zelf graag gelezen zou hebben aan het begin van mijn eigen weg naar meer zelfacceptatie.

Want het is in onze maatschappij om te beginnen al heel moeilijk om te weten dat stoppen met diëten een optie is als je dik bent. En als je dan weet dat je daarvoor mag kiezen, is het even moeilijk om het ook effectief te doen, omdat je continu de boodschap te horen krijgt dat dik zowat gelijkstaat aan diëten.

Als je in onze wereld niet weet waarom stoppen met diëten de beste optie is, dan blijf je denken dat het volgende dieet je deze keer écht gaat lukken. En blijf je in de dieetcyclus hangen.

Ondertussen weet ik waarom diëten niet werkt, hoe de dieetindustrie spelletjes met ons speelt en wat de andere optie is. Ik kan de feiten en de inzichten gewoonweg niet meer negeren. En als ik dan onvermijdelijk toch een keer twijfel of ik niet beter wat zou afvallen, dan helpt die kennis mij om dat gevoel tegen te spreken. En dat wil ik jou ook geven.

Ik wil jou die sterke basis geven, die zekerheid, die overduidelijke feiten. En dan ook het positieve alternatief van hoe het wél kan. Hoe je wél dik en gelukkig kan zijn, je lichaam kan omarmen en het gedoe met eten achter je kan laten.

Ik hoop dat deze cursus jou daarbij kan helpen.

Hoe werkt het?

Stap 1 – Als je je wilt inschrijven voor de e-mailcursus, dan kan je onder aan deze pagina betalen via kredietkaart of een factuur aanvragen via het contactformulier.

Stap 2 – Als je via kredietkaart betaalt, ben je onmiddellijk ingeschreven voor de e-mailcursus.

Stap 3 – Wil je betalen via overschrijving? Dan stuur ik je zo snel mogelijk een e-mail met de betalingsgegevens. Nadat de betaling geregistreerd is, ben je ingeschreven voor de e-mailcursus.

Stap 4 – Vanaf het moment dat je ingeschreven bent, ontvang je automatisch elke dag, 7 dagen lang een e-mail waarin je meer uitleg krijgt over de verschillende aspecten van stoppen met diëten.

Stap 5 – Na deze e-mailcursus heb je een stevige basis met kennis over waarom diëten niet de oplossing is voor jouw problemen en hoe je uit de dieetcyclus stapt.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze e-mailcursus?

Als je wilt weten waarom het zo moeilijk is om te stoppen met diëten en waarom het niet zo simpel is als alleen maar eten wat en hoeveel je wilt, dan is deze e-mailcursus voor jou.

Als je meer wilt weten over dieetcultuur, dieetleugens, dieetmentaliteit en hoe je je hiertegen kan verzetten, dan is deze e-mailcursus voor jou.

Als je het fijn vindt om jezelf te bepakken met kennis en inzichten, zodat je jezelf recht kan houden in deze wereld waarin je continu gebombardeerd wordt met de boodschap dat je moet afvallen om gelukkig te zijn, dan is deze e-mailcursus voor jou.

Hoeveel kost deze e-mailcursus?

Deze e-mailcursus kost € 10 (incl. btw).

Wat leer ik in deze e-mailcursus?

In 7 lessen krijg je alle informatie die je nodig hebt over stoppen met diëten.

Je leert over onze dieetcultuur en schoonheidsidealen, en de schadelijke gevolgen daarvan. Je leert ook waarom diëten niet werkt en waarom dik zijn niet automatisch gelijkstaat aan ongezond zijn. Je krijgt informatie over lichaamsbeeld, je relatie met eten herstellen, en de twijfels die je onderweg tegenkomt (en hoe je die kan counteren).

Je krijgt in deze e-mailcursus geen praktische tips, maar wel heel veel informatie en inzichten over waarom stoppen met diëten een goed idee is. Op die manier heb je een stevige basis die je helpt om in te zien dat diëten niet de oplossing is voor jouw problemen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Nadat je het contactformulier invult, stuur ik je zo snel mogelijk een e-mail met een factuur. Zodra die betaald is, ben je definitief ingeschreven voor de e-mailcursus. Daarna ontvang je automatisch zeven dagen lang elke dag een e-mail waarin je telkens meer uitleg krijgt over de verschillende aspecten van stoppen met diëten.

Is dit een coaching?

Dit is geen coaching, omdat er geen één-op-één-gesprekken inbegrepen zijn in deze e-mailcursus. Je kan natuurlijk altijd antwoorden op een mail die je krijgt en ik doe mijn best om daar zo snel mogelijk op te reageren, maar dat is geen vervanging van een coaching-gesprek.

Als je liever persoonlijke coaching wilt, kan je altijd even kijken naar mijn BOOST-gesprek en individueel coaching-traject.

Ik heb nog een andere vraag

Neem dan gerust even contact op met me via e-mail of sociale media en dan antwoord ik zo snel mogelijk op je vraag.

Wil jij ook leren waarom stoppen met diëten zo’n goed idee is?

Schrijf je dan in voor de e-mailcursus!

Wil je onmiddellijke toegang? Dan kan je betalen met je credit card:

Betalen met Bancontact, iDeal, Visa of MasterCard

Betaal je liever via overschrijving?

Dan kan je het formulier hieronder invullen:

Door dit contactformulier in te vullen ontvang je een mail met de betalingsgegevens om je in te schrijven voor de e-mailcursus. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling geregistreerd is. De gegevens die je invult in dit formulier heb ik enkel nodig om je achteraf een factuur te kunnen sturen als bewijs van aankoop.

Ik geef je gegevens nooit door en je wordt ook niet toegevoegd aan een andere mailinglijst buiten die van deze e-mailcursus. Meer info hierover vind je ook in de privacyverklaring.

Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust een mailtje via info@dikgelukkig.be