Selecteer een pagina

WhatsApp’jes

Elke week een inspirerende boodschap via WhatsApp

Jezelf ervan overtuigen dat jij goed genoeg bent zoals je bent, met het lichaam dat je nu hebt. Dat klinkt misschien nog niet helemaal haalbaar, maar het is echt iets wat je kan leren.

Want net zoals je jezelf jarenlang overtuigd hebt van de negatieve gedachten die je over je lichaam hebt, kan je dat ook doen met positieve dingen.

Hoe? Bijvoorbeeld door continu die positieve boodschap te blijven herhalen.

Als je het moeilijk vindt om dat zelf te doen, dan doe ik dat graag elke week voor jou met een WhatsApp-berichtje.

Wat?

Elke maandagochtend ontvang je een berichtje via WhatsApp waarin ik je wil motiveren en inspireren door je eraan te herinneren dat jouw lichaam goed is zoals het nu is, dat het oké is om dik te zijn en dat jij mag kiezen om te stoppen met diëten. Op deze manier kan je jouw week krachtig beginnen.

Voor wie?

Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken om zich weer goed in hun vel te voelen. Het is niet gemakkelijk om jezelf er continu aan te herinneren dat je lichaam ok is en dat jij fantastisch bent. Daarom doe ik dat graag voor jou, zodat je die positieve boodschap toch regelmatig te horen krijgt.

Hoeveel?

Deze dienst is volledig gratis.

Het enige wat je moet doen is mijn nummer toevoegen aan jouw WhatsApp-contacten. Je komt dan op mijn Broadcast-lijst te staan en ontvangt elke week een berichtje.

Meer info hierover vind je verder op deze pagina.

Hoe werkt het?

 1. Voeg het nummer ‭+1 (341) 999 5254 toe aan jouw contacten op je telefoon.

2. Stuur me via WhatsApp een berichtje (gewoon ‘hallo’ of een zwaaiend handje is al voldoende).

3. That’s it. Je staat nu op mijn Broadcast-lijst en ontvangt elke week een empowerend berichtje via WhatsApp.

In WhatsApp kan je een bericht sturen naar verschillende contacten tegelijkertijd. Dat doe je door contactpersonen toe te voegen aan een Broadcast-lijst, zodat je telkens opnieuw gemakkelijk een bericht kan sturen naar dezelfde groep van personen.

Daarvoor moeten we elkaar toevoegen als contactpersoon. Jij hoeft dan verder niets meer te doen. Ik zet jou in mijn Broadcast-lijst en wanneer ik dan een berichtje stuur naar deze lijst, krijg jij dat toegestuurd.

Een Broadcast-lijst is niet hetzelfde als een WhatsApp-groep. In een groep kan je de gegevens zien van iedereen die lid is van die groep: jij kan de nummers zien van andere leden en andersom. Met een Broadcast-lijst kan niemand anders dan ik jouw gegevens zien.

Wat is een broadcast-lijst?

En wat met mijn privacy?

Ik vind het belangrijk dat jouw gegevens veilig zijn.

Daarom heb ik voor deze dienst een apart telefoonnummer (dat is een Amerikaans nummer, omdat dit voor technische redenen het gemakkelijkste is) dat ik op een aparte gsm gebruik. Dit toestel gebruik ik dus niet voor persoonlijke doeleinden en ik ben de enige die er toegang tot heeft.

Jouw telefoonnummer voeg ik toe aan de contactenlijst op deze gsm, maar ik doe er verder niets mee en ze worden door mij nergens anders opgeslagen en nooit doorgegeven.

Deze info vind je ook in mijn privacybeleid.

Heel simpel: als je geen berichtjes meer wilt ontvangen, dan kan je dat via WhatsApp laten weten.

Je stuurt mij gewoon een berichtje waarin je vraagt om je gegevens te verwijderen. Ik wis dan je nummer uit de contactenlijst, zodat je geen berichtjes meer ontvangt van mij.

Hoe schrijf ik me weer uit?

 Wil jij elke week goed beginnen met een krachtige boodschap waarmee je je weer goed in je vel gaat voelen?

Voeg dan het nummer +1 (341) 999 5254 toe aan jouw contacten op je telefoon en stuur me via WhatsApp een berichtje. Je staat dan op mijn Broadcast-lijst en ontvangt elke maandagochtend een positieve boodschap via WhatsApp.