Hoe lief ben jij voor je lichaam?

15 nov. 2019 | quiz

Hoe ga jij om met je lichaam? Ben je een drilsergeant, een schooljuffrouw, een goeie vriendin of een activist? Ontdek het met deze quiz en dowload mijn e-boek met 12 tips om lief te zijn voor jezelf en je lichaam.

Behandel jij je lichaam als een goeie vriendin of ben je er net heel streng voor?

Ontdek het met deze quiz!

Je krijgt 11 korte vragen met telkens 4 antwoorden. Kies het antwoord dat het beste bij jouw gevoel past en ontdek hoe lief jij bent voor je lichaam.

 

PS Kijk achteraf ook even onder aan deze pagina om mijn e-boek te downloaden

Was je verbaasd over de uitkomst? Of wist je eigenlijk al wel hoe lief je bent voor je lichaam?

Op welk profiel je ook bent uitgekomen, het is in onze maatschappij niet gemakkelijk om tevreden te zijn over hoe je eruitziet. Maar wat zou het toch heerlijk zijn om ons geen zorgen meer te hoeven maken over ons gewicht of ons lichaam! Toch?

Daarom heb ik 12 tips voor je verzameld die jou kunnen helpen om je weer goed in je vel te voelen en lief te zijn voor jezelf en je lichaam.

Klik hieronder op de afbeelding om het e-boek te downloaden.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe quizjes?

Schrijf je in voor de Dik Gelukkig nieuwsbrief en ontvang elke maand een mailtje in je inbox met alle updates over nieuwe content, projecten waar ik mee bezig ben en andere interessante nieuwtjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dik Gelukkig

Door je aan te melden krijg je één keer per maand mijn nieuwsbrief in je inbox. Ik ga je verder niet spammen en je kan je met één klik weer uitschrijven. Meer info vind je in de privacyverklaring.

Ook interessant:

Dikke mensen mogen niet beledigd zijn

Dikke mensen mogen niet beledigd zijn

Als je kritiek geeft op berichten die gaan over afvallen en diëten, lees je nogal eens de reactie dat je niet zo snel beledigd moet zijn of dat je zelf niet goed in je vel zit als je zo negatief reageert. Maar dat is een onzinnig argument dat helemaal niet klopt....

Lees meer
Kleren kopen op vakantie

Kleren kopen op vakantie

Je koffer die niet op je eindbestemming geraakt? Dat is vervelend voor iedereen, maar de praktische oplossing is voor slanke mensen toch net iets gemakkelijker dan voor dikke mensen. Uitgeschreven tekstIntroAls mijn koffer niet op mijn reisbestemming geraakt, dan sta...

Lees meer