Hoe lief ben jij voor je lichaam?

15 nov. 2019 | quiz

Hoe ga jij om met je lichaam? Ben je een drilsergeant, een schooljuffrouw, een goeie vriendin of een activist? Ontdek het met deze quiz en dowload mijn e-boek met 12 tips om lief te zijn voor jezelf en je lichaam.

Behandel jij je lichaam als een goeie vriendin of ben je er net heel streng voor?

Ontdek het met deze quiz!

Je krijgt 11 korte vragen met telkens 4 antwoorden. Kies het antwoord dat het beste bij jouw gevoel past en ontdek hoe lief jij bent voor je lichaam.

 

PS Kijk achteraf ook even onder aan deze pagina om mijn e-boek te downloaden

Was je verbaasd over de uitkomst? Of wist je eigenlijk al wel hoe lief je bent voor je lichaam?

Op welk profiel je ook bent uitgekomen, het is in onze maatschappij niet gemakkelijk om tevreden te zijn over hoe je eruitziet. Maar wat zou het toch heerlijk zijn om ons geen zorgen meer te hoeven maken over ons gewicht of ons lichaam! Toch?

Daarom heb ik 12 tips voor je verzameld die jou kunnen helpen om je weer goed in je vel te voelen en lief te zijn voor jezelf en je lichaam.

Klik hieronder op de afbeelding om het e-boek te downloaden.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe quizjes?

Schrijf je in voor de Dik Gelukkig nieuwsbrief en ontvang elke maand een mailtje in je inbox met alle updates over nieuwe content, projecten waar ik mee bezig ben en andere interessante nieuwtjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dik Gelukkig

Door je aan te melden krijg je één keer per maand mijn nieuwsbrief in je inbox. Ik ga je verder niet spammen en je kan je met één klik weer uitschrijven. Meer info vind je in de privacyverklaring.

Ook interessant:

Te dik voor het pretpark

Te dik voor het pretpark

Niet alle attracties in een pretpark zijn gebouwd met dikke mensen in gedachten en dat geeft ons heel wat stress. Zoveel zelfs dat we een dagje fun met familie of vrienden liever aan ons voorbij laten gaan of dat we vinden dat het onze eigen fout is dat we ergens niet...

Lees meer
Hoeveel dagen achter elkaar kan jij frieten eten?

Hoeveel dagen achter elkaar kan jij frieten eten?

“Ik daag je uit,” zei ik zonder te aarzelen, “om vanaf nu elke avond naar de frituur te rijden en frieten te gaan halen.”Ik was aan het bellen met een vriendin en ze had me net verteld dat ze die week al drie keer naar de frituur geweest was. En dat ze dat eigenlijk...

Lees meer
Waarom stoppen met diëten zo moeilijk is

Waarom stoppen met diëten zo moeilijk is

Je hebt beslist om te stoppen met diëten. Je bent het beu om altijd maar honger te hebben en hebt genoeg van continu je lichaam te haten. Je weet dat diëten je niet gelukkig maakt, dus je stopt ermee. Alleen heb je dat ondertussen al verschillende keren geprobeerd en...

Lees meer