Kleren kopen op vakantie

26 jul. 2019 | video

Je koffer die niet op je eindbestemming geraakt? Dat is vervelend voor iedereen, maar de praktische oplossing is voor slanke mensen toch net iets gemakkelijker dan voor dikke mensen.

Uitgeschreven tekst

Intro

Als mijn koffer niet op mijn reisbestemming geraakt, dan sta ik wel elke dag in de badkamer dezelfde outif uit te wassen, want ik kan niet zomaar overal terecht om nieuwe kleren te kopen.

Tekst

Laatst las ik een artikel met tien tips over wanneer je naar een bepaalde reisbestemming wilt gaan. En het eerste wat ik las, was: steek niet te veel kleren in je koffer en koop je outfits gewoon ter plaatse, want het is daar niet duur en je hebt er heel veel keuze.

En het allereerste wat ik dacht, was: dit is niet geschreven door een dikke persoon. Want als dikke vrouw kan ik echt niet overal in de winkels terecht, ook niet in het buitenland.

En dat is ook de reden waarom een koffer die niet op de eindbestemming aankomt een echt drama is voor mij of andere dikke mensen. Het is uiteraard vervelend voor iedereen als dat gebeurt, maar als je slank bent, heb je vrij snel drie tot vijf nieuwe outfits bij elkaar gekocht. Als dikke persoon? No way!

En nogmaals, het is absoluut vervelend, altijd en voor iedereen, maar de praktische oplossing is toch net iets sneller en gemakkelijker voor iemand die slank is. 

Dus, mocht je zelf ooit zo eens een tip willen geven in een artikel of tegen je vrienden of tegen weet ik veel wie, denk dan eventjes twee keer na voordat je voorstelt dat iemand ter plaatse kleren gaat kopen.

Of nog beter: geef ook gewoon een tip waar mensen plussize kleren kunnen kopen. Ik dank je alvast op voorhand!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s?

Schrijf je in voor de Dik Gelukkig nieuwsbrief en ontvang elke maand een mailtje in je inbox met alle updates over nieuwe content, projecten waar ik mee bezig ben en andere interessante nieuwtjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dik Gelukkig

Door je aan te melden krijg je één keer per maand mijn nieuwsbrief in je inbox. Ik ga je verder niet spammen en je kan je met één klik weer uitschrijven. Meer info vind je in de privacyverklaring.

Ook interessant om te lezen:

Praktische tips

Praktische tips

Leren houden van jezelf en je lichaam, daar heb je tijd voor nodig. Heel veel kleine dingen lang genoeg herhalen tot ze natuurlijk aanvoelen en je er blij van wordt. Op deze pagina verzamel ik allerlei praktische tips die je kunnen helpen om weer een positieve relatie...

Lees meer
Een bokaal vol inspiratie

Een bokaal vol inspiratie

Net zoals je jezelf overtuigd hebt van de negatieve dingen die je denkt over jezelf en je lichaam, kan je dat ook doen met positieve dingen. Daarvoor moet je continu positieve boodschappen over jezelf blijven herhalen. Hoe? Bijvoorbeeld door je eigen inspiratiebokaal...

Lees meer
Hoe lief ben jij voor je lichaam?

Hoe lief ben jij voor je lichaam?

Hoe ga jij om met je lichaam? Ben je een drilsergeant, een schooljuffrouw, een goeie vriendin of een activist? Ontdek het met deze quiz en dowload mijn e-boek met 12 tips om lief te zijn voor jezelf en je lichaam.Behandel jij je lichaam als een goeie vriendin of ben...

Lees meer