Gratis e-boek

Jouw lichaam is niet het probleem: waarom afvallen je niet gaat helpen om je beter in je vel te voelen

“Ik wil me gewoon weer goed in m’n vel voelen.” Het staat volgens mij in de top drie van redenen waarom mensen willen afvallen. Heel logisch ook, want wie wil zich nu niet goed in z’n vel voelen? En omdat we van onze maatschappij geleerd hebben dat dun zijn gelijkstaat aan gelukkig zijn, denken we dat we ons lichaam moeten veranderen om ons weer goed in ons vel te voelen.

 

Het probleem? Afvallen gaat je niet helpen om je beter in je vel te voelen. Integendeel zelfs, het zorgt meestal voor nog meer stress en gedoe met je lichaam. Dat jij je zo goed voelt als je afvalt, komt niet zozeer door de kilo’s zelf die je kwijt geraakt, maar door andere factoren als gevolg van die verloren kilo’s.

 

De reden waarom jij je als dikke persoon niet goed in je vel voelt, is meestal niet je lichaam zelf. En de oplossing is dan ook niet om je lichaam te veranderen.

 

Wil jij ontdekken hoe dat juist zit en hoe je je wél beter in je vel kan voelen? Download dan mijn gratis e-boek door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dik Gelukkig en ontvang het gratis e-boek ‘Jouw lichaam is niet het probleem: waarom afvallen je niet gaat helpen om je beter in je vel te voelen’

.

Door je in te schrijven op de nieuwsbrief ontvang je (ongeveer) één keer per maand een e-mail met updates en nieuwtjes. Je kan je in elke mail ook heel gemakkelijk weer afmelden. Lees hierover meer in de privacyverklaring.