Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dik Gelukkig en ontvang het gratis e-boek

Jouw lichaam is niet het probleem: waarom afvallen je niet gaat helpen om je beter in je vel te voelen

.

Door je in te schrijven op de nieuwsbrief ontvang je één keer per maand een e-mail met updates, nieuwtjes en meer. Je kan je in elke mail heel gemakkelijk weer afmelden. Lees hierover meer in de privacyverklaring.

“Ugh, weer zoiets waar ik mijn e-mailadres voor moet invullen!”

Ik weet het … Ik weet dat je overal je e-mailadres moet achterlaten en gebombardeerd wordt met e-mails en nieuwsbrieven. En ik weet ook hoe vervelend dat kan zijn.

Alleen is dat voor mij de enige manier waarop ik weet dat ik je persoonlijk kan bereiken. Sociale media veranderen continu en het is een voltijdse job om daar opgemerkt te kunnen worden. En die tijd heb ik nu eenmaal niet …

Daarom zou ik het heel fijn vinden als je je inschrijft op mijn nieuwsbrief, want op die manier kan ik jou persoonlijk op de hoogte houden van alles nieuwtjes en updates. En natuurlijk wil ik ook dat jij elke maand graag een e-mail van mij in je inbox ziet verschijnen, dus ik probeer er wel elke keer iets leuks van te maken.

In mijn nieuwsbrief vind je daarom elke maand:

  • Een kort persoonlijk berichtje van mij
  • Een quote die je inspireert en motiveert
  • Eventuele updates over projecten
  • Een klein virtueel cadeautje
Elke maand een e-mail met de laatste nieuwtjes en updates

Hopelijk vind jij het even fijn om mails van mij te krijgen dan ik ze vind om te versturen! En als je mijn nieuwsbrief om welke reden dan ook toch niet meer wilt ontvangen, dan kan je je ook heel gemakkelijk weer uitschrijven.

 

Liefs,

Veerle

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-boek

‘Jouw lichaam is niet het probleem: waarom afvallen je niet gaat helpen om je beter in je vel te voelen’

.