Projecten

Hoe meer mensen zich goed in hun vel voelen, hoe beter de wereld er gaat uitzien. Maar het gaat verder dan onze individuele gevoelens over ons lichaam: ook de rest van de wereld moet snappen dat dikke mensen respect verdienen.

Als we willen dat dikke mensen gelijkwaardig behandeld worden, dan moet dit thema meer aandacht krijgen in onze maatschappij. Hier ontdek je de projecten die ik met andere collega’s uitvoer om dit te bereiken.

#AlleKantenZijnGoedeKanten

Samen met Jenny Klijnsmit deel ik foto’s van onze zogenaamde ‘slechte kant’. Daarmee willen we ingaan tegen het idee van het perfecte plaatje dat heerst op sociale media.

Met de hashtag #AlleKantenZijnGoedeKanten willen we meer diversiteit tonen op sociale media en iedereen aanmoedigen om meer kanten van zichzelf te laten zien.

Het Body Positive Event

De body positive community blijft groeien, maar soms voelt het alsof deze revolutie zich voornamelijk online afspeelt. Daar willen Bureau Body Positive en ik verandering in brengen.

Het Body Positive Event brengt mensen samen die geïnspireerd willen worden door de boodschap van lichaamsacceptatie, diversiteit en body positivity.