Selecteer een pagina

De Dik Gelukkig postkaartclub

Een handgemaakte postkaart in je brievenbus

Hier zijn twee feiten:

1. Een kaart met de post ontvangen is fijn.

2. Ik amuseer me met cross-stitch-werkjes te maken, maar weet niet wat ik ermee moet doen, want mijn muur hangt er hier al vol van.

En dus had ik laatst ineens het idee om de twee te combineren! Ik maak postkaarten van mijn cross-stitch-werkjes die ik dan naar mensen verstuur zodat zij blij worden van fijne post te ontvangen.

Wil jij graag zo’n kaartje in je brievenbus ontvangen? Kies dan je favoriet uit mijn lijst en kijk vol spanning uit naar het moment dat de postbode deze kaart komt brengen.

Hoe werkt het?

 1. Bekijk hieronder de lijst van alle postkaarten die ik in de aanbieding heb.

2. Kies je favoriete kaart eruit en vul het formulier in.

3. That’s it. Het enige wat je nu moet doen is wachten tot je het kaartje in je brievenbus vindt.

Enkele dingen die ik je op voorhand even wil meegeven:

Ik maak alle postkaarten volledig zelf. Eerst maak ik een cross-stitch-werkje met een patroon dat ik zelf leuk vind en dan plak ik het op een postkaart. Dat betekent ook dat er al eens een foutje kan gebeuren of dat er iets scheef geknipt of geplakt wordt. Dat hoort erbij.

Je kan kiezen voor een blanco postkaart of een kaart met een tekst. Als je de kaart bijvoorbeeld naar iemand anders wil sturen, kan je voor een blanco kaart kiezen en je eigen tekst erop schrijven. Wil je een kaartje voor jezelf bestellen? Dan schrijf ik er zelf een boodschap op speciaal voor jou.

Ik verwerk bestellingen ongeveer één keer per week en verstuur ze in de loop van die week. Ik woon niet in België, dus het kan een tijdje duren voordat je kaart in je brievenbus valt.

Ik maak de kaartjes op mijn eigen tempo, waardoor er op sommige momenten misschien geen postkaarten beschikbaar zijn. Nieuwe toevoegingen kondig ik aan op sociale media en in mijn nieuwsbrief.

Ik bied dit gratis aan, omdat ik de cross-stitch-werkjes sowieso maak en ik er dan liever iemand anders blij mee maak dan dat ze hier in een map in de kast blijven liggen.

Over de kaartjes

Kies je postkaart

Een gele postkaart met daarop een cross stitch van een roze hart met 'nope' erin geschreven.

De gegevens die je in dit formulier invult, worden enkel gebruikt om een postkaart te versturen. Nadat ik je bestelling verwerkt heb, verwijder ik je gegevens van mijn website. Meer info vind je in de privacyverklaring.