Aanbod

Natuurlijk wil jij ook in een wereld leven waarin jij onvoorwaardelijk jezelf mag zijn. Maar terwijl we daar samen aan proberen te werken, is onze maatschappij op dit moment jammer genoeg nog niet zo ideaal. Daarom wil ik jou ook persoonlijk helpen om je recht te houden in deze wereld.

Op deze pagina vind je mijn aanbod met diensten waarmee ik jou leer om dik én gelukkig te worden.

WhatsApp’jes

Hoe kan je leren dat het oké is om dik te zijn, dat jouw lichaam goed genoeg is en dat jij mag kiezen om te stoppen met diëten? Door die boodschap continu te blijven herhalen.

Via WhatsApp stuur ik je elke maandagochtend een berichtje waarmee je de week krachtig en positief kan beginnen.

GOED IN JE VEL challenge

de Dik Gelukkig GOED IN JE VEL challenge

Je bent het beu om altijd maar op dieet te staan en te vechten tegen je lichaam. Je wilt leren om je lichaam te accepteren, maar hoe begin je daar nu aan?

Tijdens de GOED IN JE VEL challenge krijg je een maand lang elke dag een opdracht die jou helpt om je weer goed in je vel te voelen.

E-mailcursus

Diëten is niet de oplossing voor jouw problemen. Maar als je niet weet waarom dat zo is, blijf je van het ene dieet naar het andere gaan, zonder dat het je ooit gaat geven wat je écht wilt.

In deze e-mailcursus krijg je alle informatie die je nodig hebt over stoppen met diëten, zodat jij ervoor kan kiezen om dik én gelukkig te zijn.

BOOST-gesprek

Wat staat jou in de weg om helemaal dik én gelukkig te worden? Waar loop je tegenaan? Welke drempel moet je nog over? Waar kan je nog wel wat hulp bij gebruiken?

In dit eenmalige coaching-gesprek gaan we dieper in op jouw verhaal en krijg je praktische tips voor jouw specifieke vragen en twijfels.

Coaching

Lukt het je niet goed om zelf te stoppen met diëten en jezelf en je lichaam te leren accepteren? Dat is heel normaal en dan is mijn één-op-één-coaching misschien wel wat voor jou.

Een coaching-traject bestaat uit 10 gesprekken waarin we bepaalde thema’s bespreken die je helpen om onvoorwaardelijk jezelf te durven zijn.

Kennismaking

Wil je graag aan de slag met iets maar weet je niet of het wel iets voor jou is? Twijfel je of ik je wel ga kunnen helpen? Of zit je nog met een heel andere vraag? Blijf er niet meer zitten!

Je kan bij mij altijd terecht voor een gratis kennismakingsgesprek, gewoon om te zien of jij je goed voelt bij mij en of ik je met iets kan helpen.