Selecteer een pagina

Aanbod

gratis

E-boek

Het is logisch dat je in onze maatschappij denkt dat dik en gelukkig niet samengaan en dat afvallen de oplossing is voor al je problemen. Maar ben je daar echt heel zeker van?

In mijn gratis e-boek leg ik uit waarom jouw lichaam niet het probleem is en waarom afvallen je niet gaat helpen om je beter in je vel te voelen.

gratis

WhatsApp’jes

Hoe kan je leren dat het oké is om dik te zijn, dat jouw lichaam goed genoeg is en dat jij mag kiezen om te stoppen met diëten? Door die boodschap continu te blijven herhalen.

Via WhatsApp stuur ik je elke maandagochtend een berichtje waarmee je de week krachtig en positief kan beginnen.

gratis

Wallpapers

Wil jij er elke dag aan herinnerd worden dat jij absoluut geweldig bent, dat het ok is om dik te zijn, dat er meer is in het leven dan calorieën tellen en dat ook jij ervoor mag kiezen om te stoppen met diëten?

Download dan een van de afbeeldingen en stel die in als achtergrond op je telefoon als instant reminder dat jij dik én gelukkig mag zijn.

Wallpapers voor je telefoon
Dik Gelukkig worden: de basiscursus

€ 20

Dik Gelukkig worden: de basiscursus

Om Dik Gelukkig te worden moet je stoppen met diëten. Maar dat is niet gemakkelijk, want er zijn zoveel dingen waar je door moet en die je moet verwerken om dat te bereiken.

In deze basiscursus krijg je alle informatie die je nodig hebt om te stoppen met diëten, zodat jij ervoor kan kiezen om dik én gelukkig te zijn.

€ 60

365 dagen dikke inspiratie

Om jezelf en je lichaam graag te zien moet je ingaan tegen de stroom van negatieve berichten die we elke dag in onze maatschappij te horen krijgen. Niet gemakkelijk, maar wel mogelijk.

In deze e-mailcursus krijg je een jaar lang elke dag een mailtje in je inbox dat je anders doet kijken naar je lichaam, zodat jij je weer goed in je vel voelt.

365 dagen dikke inspiratie: een jaar lang elke dag een inspirerende e-mail in je inbox