Aanbod

Een wereld waarin jij onvoorwaardelijk jezelf mag zijn … daar probeer ik aan te werken. Maar jammer genoeg is onze maatschappij op dit moment nog niet zo ideaal. Daarom wil ik jou ook persoonlijk helpen om je recht te houden in deze wereld. Op deze pagina vind je mijn aanbod met diensten waarmee ik jou leer om dik én gelukkig te worden.

WhatsApp’jes

Hoe kan je leren dat het oké is om dik te zijn, dat jouw lichaam goed genoeg is en dat jij mag kiezen om te stoppen met diëten? Door die boodschap continu te blijven herhalen.

Via WhatsApp stuur ik je elke maandagochtend een berichtje waarmee je de week krachtig en positief kan beginnen.

Online basiscursus

 Om Dik Gelukkig te worden moet je stoppen met diëten. Maar dat is niet gemakkelijk, want er zijn zoveel dingen waar je door moet en die je moet verwerken om dat te bereiken.

In deze basiscursus krijg je alle informatie die je nodig hebt om te stoppen met diëten, zodat jij ervoor kan kiezen om dik én gelukkig te zijn.

BOOST-gesprek

Wat staat jou in de weg om helemaal dik én gelukkig te worden? Waar loop je tegenaan? Welke drempel moet je nog over? Waar kan je nog wel wat hulp bij gebruiken?

In dit eenmalige coaching-gesprek gaan we dieper in op jouw verhaal en krijg je praktische tips voor jouw specifieke vragen en twijfels.