Een inspirerende achtergrond voor je telefoon

20 jan. 2020 | DIY

De ideale plek voor een positieve quote of een inspirerende afbeelding? Je telefoon natuurlijk, want die gebruik je meestal meerdere keren per dag. Download hier een van mijn designs of leer hoe je je eigen ontwerp kan maken in Canva.

Ik gebruik mijn telefoon meerdere keren per dag. Om iets op te zoeken, om een berichtje te sturen, om even mijn sociale media te checken, … noem maar op. En telkens wanneer ik mijn telefoon in mijn handen neem, zie ik een mooie afbeelding die ik heb gekozen als achtergrond.

En toen bedacht ik me: wat als ik die achtergrond eens zou vervangen door een positieve boodschap?

Op die manier lees ik meerdere keren per dag een inspirerende quote die me kan helpen om me weer goed in mijn vel te voelen. Zonder dat ik daar verder iets voor moet doen.

Ik veronderstel dat ik niet de enige ben die haar telefoon meerdere keren per dag gebruikt, dus misschien kan jij ook wel zo’n positieve boost gebruiken.

Daarom heb ik een aantal afbeeldingen gemaakt die je kan downloaden om als achtergrond in te stellen op je telefoon. Op die manier zie je elke dag regelmatig een positieve boodschap die je eraan helpt herinneren dat ook jij dik én gelukkig mag zijn.

Wil je liever zelf een afbeelding maken? Dan leg ik je in de video onder aan de pagina uit hoe je dat kan doen in het programma Canva.

Afbeeldingen om te downloaden

Je eigen afbeelding in Canva maken

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe doe-het-zelf-projecten?

Schrijf je in voor de Dik Gelukkig nieuwsbrief en ontvang elke maand een mailtje in je inbox met alle updates over nieuwe content, projecten waar ik mee bezig ben en andere interessante nieuwtjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dik Gelukkig

Door je aan te melden krijg je één keer per maand mijn nieuwsbrief in je inbox. Ik ga je verder niet spammen en je kan je met één klik weer uitschrijven. Meer info vind je in de privacyverklaring.

Ook interessant:

Recensie: Dumplin’ (Julie Murphy)

Recensie: Dumplin’ (Julie Murphy)

Het boek dat ik als tiener nodig hadDumplin' (Julie Murphy)De zestienjarige Willowdean woont in Clover City, een klein dorpje in de Amerikaanse staat Texas, dat bekendstaat om zijn jaarlijkse Miss Teen Bluebonnet Pageant. Ze heeft nul interesse in deze...

Lees meer
7 gedachten die verraden dat je nog altijd op dieet bent

7 gedachten die verraden dat je nog altijd op dieet bent

Stoppen met diëten voelt voor veel mensen dikwijls aan als een echte bevrijding. Maar soms is intuïtief eten nog altijd een vorm van diëten, zonder dat je het zelf door hebt. Herken jij één of meerdere gedachten in dit e-boek? Dan kan het zijn dat je nog altijd...

Lees meer
Waarom stoppen met diëten zo moeilijk is

Waarom stoppen met diëten zo moeilijk is

Je hebt beslist om te stoppen met diëten. Je bent het beu om altijd maar honger te hebben en hebt genoeg van continu je lichaam te haten. Je weet dat diëten je niet gelukkig maakt, dus je stopt ermee. Alleen heb je dat ondertussen al verschillende keren geprobeerd en...

Lees meer