Selecteer een pagina

Een inspirerende achtergrond voor je telefoon

20 jan. 2020 | DIY

De ideale plek voor een positieve quote of een inspirerende afbeelding? Je telefoon natuurlijk, want die gebruik je meestal meerdere keren per dag. Download hier een van mijn designs of leer hoe je je eigen ontwerp kan maken in Canva.

Ik gebruik mijn telefoon meerdere keren per dag. Om iets op te zoeken, om een berichtje te sturen, om even mijn sociale media te checken, … noem maar op. En telkens wanneer ik mijn telefoon in mijn handen neem, zie ik een mooie afbeelding die ik heb gekozen als achtergrond.

En toen bedacht ik me: wat als ik die achtergrond eens zou vervangen door een positieve boodschap?

Op die manier lees ik meerdere keren per dag een inspirerende quote die me kan helpen om me weer goed in mijn vel te voelen. Zonder dat ik daar verder iets voor moet doen.

Ik veronderstel dat ik niet de enige ben die haar telefoon meerdere keren per dag gebruikt, dus misschien kan jij ook wel zo’n positieve boost gebruiken.

Daarom heb ik een aantal afbeeldingen gemaakt die je kan downloaden om als achtergrond in te stellen op je telefoon. Op die manier zie je elke dag regelmatig een positieve boodschap die je eraan helpt herinneren dat ook jij dik én gelukkig mag zijn.

Wil je liever zelf een afbeelding maken? Dan leg ik je in de video onder aan de pagina uit hoe je dat kan doen in het programma Canva.

Afbeeldingen om te downloaden

Je eigen afbeelding in Canva maken

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe doe-het-zelf-projecten?

Schrijf je in voor de Dik Gelukkig nieuwsbrief en ontvang elke maand een mailtje in je inbox met alle updates over nieuwe content, projecten waar ik mee bezig ben en andere interessante nieuwtjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dik Gelukkig

Door je aan te melden krijg je één keer per maand mijn nieuwsbrief in je inbox. Ik ga je verder niet spammen en je kan je met één klik weer uitschrijven. Meer info vind je in de privacyverklaring.

Ook interessant:

Geef dikke mensen zo snel mogelijk dat COVID-vaccin!

Geef dikke mensen zo snel mogelijk dat COVID-vaccin!

Dikke mensen krijgen voorrang bij de COVID-vaccinaties en dat zorgt voor heel wat discussies. Maar waarom zou ik mezelf niet zo snel mogelijk willen beschermen in een wereld die zich openlijk afvraagt of ik het wel waard ben om geholpen te worden als ik corona...

Lees meer
“Maar dik zijn is ongezond!”

“Maar dik zijn is ongezond!”

In #DikVanAntwoord ga ik in op veelgehoorde opmerkingen die dikke mensen te horen krijgen. Niet omdat ik me wil verdedigen tegen mensen die deze zever verkondigen, maar wel om jou te bewapenen met informatie en kennis, zodat jij een antwoord kan geven wanneer iemand...

Lees meer
Te dik voor het pretpark

Te dik voor het pretpark

Niet alle attracties in een pretpark zijn gebouwd met dikke mensen in gedachten en dat geeft ons heel wat stress. Zoveel zelfs dat we een dagje fun met familie of vrienden liever aan ons voorbij laten gaan of dat we vinden dat het onze eigen fout is dat we ergens niet...

Lees meer