Een inspirerende achtergrond voor je telefoon

20 jan. 2020 | DIY

De ideale plek voor een positieve quote of een inspirerende afbeelding? Je telefoon natuurlijk, want die gebruik je meestal meerdere keren per dag. Download hier een van mijn designs of leer hoe je je eigen ontwerp kan maken in Canva.

Ik gebruik mijn telefoon meerdere keren per dag. Om iets op te zoeken, om een berichtje te sturen, om even mijn sociale media te checken, … noem maar op. En telkens wanneer ik mijn telefoon in mijn handen neem, zie ik een mooie afbeelding die ik heb gekozen als achtergrond.

En toen bedacht ik me: wat als ik die achtergrond eens zou vervangen door een positieve boodschap?

Op die manier lees ik meerdere keren per dag een inspirerende quote die me kan helpen om me weer goed in mijn vel te voelen. Zonder dat ik daar verder iets voor moet doen.

Ik veronderstel dat ik niet de enige ben die haar telefoon meerdere keren per dag gebruikt, dus misschien kan jij ook wel zo’n positieve boost gebruiken.

Daarom heb ik een aantal afbeeldingen gemaakt die je kan downloaden om als achtergrond in te stellen op je telefoon. Op die manier zie je elke dag regelmatig een positieve boodschap die je eraan helpt herinneren dat ook jij dik én gelukkig mag zijn.

Wil je liever zelf een afbeelding maken? Dan leg ik je in de video onder aan de pagina uit hoe je dat kan doen in het programma Canva.

Afbeeldingen om te downloaden

Je eigen afbeelding in Canva maken

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe doe-het-zelf-projecten?

Schrijf je in voor de Dik Gelukkig nieuwsbrief en ontvang elke maand een mailtje in je inbox met alle updates over nieuwe content, projecten waar ik mee bezig ben en andere interessante nieuwtjes.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dik Gelukkig

Door je aan te melden krijg je één keer per maand mijn nieuwsbrief in je inbox. Ik ga je verder niet spammen en je kan je met één klik weer uitschrijven. Meer info vind je in de privacyverklaring.

Ook interessant:

Recensie: De naakte waarheid (Jozefien Daelemans)

Recensie: De naakte waarheid (Jozefien Daelemans)

De ongeschreven regeltjes over onze lichamenRecensie: De naakte waarheid – body bullshit ont(k)leed (Jozefien Daelemans)We hebben allemaal wel een aantal regeltjes waar we aan moeten voldoen als het gaat om ons lichaam of uiterlijk. Zelfs als je radicaal tegen...

Lees meer
Dappere dikkerdjes

Dappere dikkerdjes

Heb je ook al gemerkt dat dikke mensen soms moedig of dapper genoemd worden wanneer ze gewone alledaagse dingen doen, zoals in een bikini op het strand verschijnen? Dat is eigenlijk geen compliment, maar toch vind ik dat het de waarheid is.Uitgeschreven tekstIntroNee,...

Lees meer
Verdienen dikke mensen respect?

Verdienen dikke mensen respect?

Dikke mensen verdienen het om met respect behandeld te worden. Niet waar, vonden heel wat mensen op Twitter, want respect heeft te maken met hoe je je als persoon gedraagt en niet hoe je eruitziet. Dat is een mooi argument in theorie, maar in de praktijk ligt het toch...

Lees meer